Sunday, February 20, 2011

santai hentai

As salam.. rasanya da lama gak ak x update blog ni.. blog ni bukan gempak pon.. bukan ape.. saje je sebenarnye.. asik blog walking jer.. nak gak men pes ker.. kuar jalan2 ker ... hahaha... sori r kepada sesiapa yang menantikan kisah dramatik aku.. hobi aku semasa tiada aweks.. mesti korg menyirap kn... aku pon menyirap gak.. menyirap bukan melantak ayaq sirap yerr....

rini entry aku just santai hentai mantai.. aku tadi g makan kat hakim seksyen 7... korg tau kan restoran hakim yang agak femes kt shah alam.. time ader match bola cam nk runtuh restoran 2... serve first klas beb.. ko bru parking moto para waiter berketurunan nepal dan indonesia sudah memanggil2 korg... pas2 makanan pon sodap beb.. selama aku makan kt situ jarang r dorg terforget pesanan korg yg agak keterlaluan di kedai bertaraf mamak... otak dorg power beb... da 2 mesra kot dorg... walaupun kdg2 aku x baper phm diorg ckp.. aku ckp pn dorg bukn pahm...

td ader match chealshit vs everton... chelshit kalah siot.. evendo aku bukan fan dorg tapi ade gak r rse bengang bile team gempax cm chealshit dengan mudah tewas kepada pasukan bawahan.. td FA cup bukan EPL... xrmi yg hadir tadi.. mungkin sebb prestasi hambar chealshit skg.. klu korg ambil tau r pasal perkembangn EPL.. hehehe

tapi time MU maen ... perggggghhhhh rmi giler 2 yg turun.. tadi time aku ngan member aku... aku berdue jer ngn member aku.. laki beb... aku kn single .. hahaha... time nak order da ader org cop or reserve tempat utk match MU satg... mase kitorg nak memulakn perjalann pulg pon rmi da kebanjiran fan2 MU yg memnuhi bangku dan kerusi di restoran hakim... best sangatkah MU... ???????????

kan aku da ckp fan dorg bersepah... buktinyaaa..
pasal entry hobi time xder awek sok la aku continue... mlm2 x syok r layan2 feeling... huhu.. byk sgt da aku mengarut nie.. krg tension plak korg bace... sori beb.. k la adiosss ...


www.tips-fb.com

4 comments:

Mr Laici said...

mantopss....

MiZi said...

kita sama sama x da awek

http://www.contengcorner.com/2011/02/kepenatan.html

deedee87 said...

mr laici-hang lagi mantop... hahaha
mizi- geng single la kiter der...

~~su manje~~~ said...

Salam..
ziarah di pagi ahad yang damai..
su singgah sambil promosikan blog baru su manje..

Maaf jika menganggu....jemput singgah kalau ada kelapangan..

Su Ucapkan jutaan terima kasih jika sudi singgah
Poem ~~SuManje~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...