Wednesday, January 12, 2011

IKUT LANGKAH INI UNTUK UP KAN TRAFIK BLOG ANDA!

evenin every1.. ni ak nk share sa2 bende.. actually ak sendri pn x bpe phm r.. hmm tapi dari x try bek try je kan.. x rugi pn.. hehe korg try r.. kredit to Bila Cokelat Menulis
 
It's works like this:

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yg menarik.
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.


Okeyh, but wait!!! It comes with few rules..
PERATURAN....

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.
Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1,
yang No.3 jadi No.2,
yang No.4 jadi No.3
dan seterusnya.
Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).
2. INGAT!! Jangan Ubah urutan daftar link itu.Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625


Understand? If not then just tinkle me not me in the comment space.
Mizz Coki had done hers and how about you??




*** Mizz Coki ***
Pecah kaca atas simen,
Lepas baca harap komen!
www.tips-fb.com

8 comments:

cheritaema said...

still xpaham la....ape fungsinya wat mcm tu?can u teach me m0re?huhuhu

NOOR FATIN said...

salam

yang intro ayat awak tu, kalau boleh tulis biar penuh..jangan shortform sangat. sa2 = satu. baru mudah orang faham. sekadar teguran :)

M Naz AR said...

pening betol tgk nombor2 nie.haha

LennMommaChubby said...

Tak faham... But will try it soon...

... said...

as salam..
oo.teknik ni..dah lama tak buat.
tapi memang berkesan.kalau posting tu, selaku kita update, lagi cantik rating backlink2 kita :)
say apun dah tak berapa buat macam ni.sibuk

Atika Natasha said...

adeh..pening2..x phm..=)

deedee said...

2 la pasal.. sye sindri pn xphm.. hehe.. nie sbnrnyer just nk tarik org jer... haha..

hafiz hafizol said...

xpaham ambe weh!!!1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...