Saturday, May 7, 2011

FILEM THOR tersenarai carian TERTINGGI

Assalamualaikum... pagi2 bute bangun tido aku trus bukak blog.. cadang nk wt entry. tapi sebelum 2 kite mesti google apa carian tertinggi .. strategi SEO la katakan.. hehehe.. aku bukak la google insight



then.. bummmmm.... apa bende THOR ni.. la filem rupe nyer...
aku try google lagi.. la filem rupe nye... no wonder la aku ni bukan kaki panggung pn.. just kaki _____

then aku google lagi ... try cari summarize citer ni.. best sgt ker..



SYNOPSIS

Thor (Chris Hemsworth) adalah seorang pejuang tangguh di dunia Asgard. Di saat yang sama ia adalah putra Odin (Anthony Hopkins), penguasa Asgard. Sayangnya, Thor yang juga disebut sebagai Dewa Petir ternyata mulai sombong dan menyebabkan bangkitnya permusuhan yang sudah berumur ratusan tahun.
Karena kesalahan ini Thor dibuang ke bumi oleh ayahnya sendiri. Thor harus membuktikan bahwa ia layak menjadi putra Odin dan kembali bertahta di Asgard. Saat dalam pengasingan inilah Thor bertemu Jane Foster (Natalie Portman), wanita yang mengenalkannya pada kata cinta. Pelan tapi pasti Thor mulai mencintai rumah barunya ini dan saat ancaman datang mau tak mau Thor harus bangkit membela bumi.
Di luar pengetahuan Thor, ternyata ada yang tak mengharapkan kembalinya Thor ke Asgard dan berusaha untuk menghancurkan bumi beserta isinya. Thor yang kini sudah menganggap bumi sebagai rumahnya pun tergerak untuk bangkit. Walaupun memiliki kemampuan super namun bukan berarti Thor bakal bisa dengan mudah menanggulangi ancaman ini

then you tube plak.. tengok trailer dulu


so.. aku punyer conclusion.. terbaekkk dowh citer ni.. bagi kaki wyg korg le la lyn citer ni ari ni...
bagi bukan kaki wyg cm aku ni ade link download tuk korg...
korg le la lyn ngn member2 korg yg bukan kaki wyg gak 2..


DOWNLOAD

link download kredit : WWW.WISERNET.ORG

p/s : siap satu entry.. hahaha.. 
www.tips-fb.com

3 comments:

shaffique said...

dah ada ke download filem thor? gambar lawa x?


My latest entry : Cooper, Kucing Yang Pandai Mengambil Gambar

Anonymous said...

-
http://www.spadayscheap.co.uk/ www.spadayscheap.co.uk kbb spadayscheap.co.uk - This paragraph is truly a pleasant
one it helps new net users, who are wishing for blogging.

Anonymous said...

-
http://Www.spadayscheap.co.uk http://www.spadayscheap.co.uk/ http://www.spadayscheap.co.uk/ spadayscheap.co.uk - This is a good tip especially to those fresh to the
blogosphere. Simple but very precise information… Appreciate your
sharing this one. A must read post!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...